BurgerBelangen Hengelo

Martin Prigge, Raadslid

Ik ben Martin Prigge, 59 jaar, geboren Twentenaar en woon sinds 2017 weer in Hengelo, in de Hasseler Es.

Als senior auditor ben ik ruim 25 jaar werkzaam voor de Rijksoverheid bij twee Ministeries, eerst Defensie en sinds 2013 bij het Ministerie van Financiën.

Hengelo is als een groot overheidsbedrijf met een jaarlijks budget van ruim 320 miljoen euro. Dat moet goed geleid worden. De dagelijkse leiding moet in handen zijn van bekwame bestuurders die samenwerken aan gezamenlijke doelen. Doelen waar alle Hengeloërs achter kunnen staan.

Bij BurgerBelangen krijg ik de mogelijkheid om mee te denken over het Hengelo dat we zouden willen hebben.
Een Hengelo, waar het goed toeven is en waar Noaberschap nog echt iets kan betekenen.

BurgerBelangen is een oude bekende in de lokale politiek en ondanks de verharding om ons heen, blijft Burgerbelangen haar eigen betrouwbare koers volgen, en gaat voor de inhoud en speelt niet op de man.
Dat geeft vertrouwen in de toekomst, en als ik kijk naar onze kandidatenlijst dan zie ik een team met veel ervaring en ook vernieuwing, gewoon een hele goede mix van fijne, kundige mensen om mee- en voor te werken..

Ik zie een toekomst met grote uitdagingen waar we op lokaal/gemeentelijk niveau ook steeds meer mogelijkheden en verantwoordelijkheden gaan krijgen om onze eigen leefomgeving in te richten.
Dan wil ik niet aan de kant staan maar mij actief inzetten voor het welzijn van de Hengeloers, en dat doe ik met BurgerBelangen Hengelo.

Voor een Hengelo dat we willen en hebben en waar we zuinig op moeten zijn.
Dus stem wijs, stem Burgerbelangen!